Facebook
Floraria Decorfleur Mures - flori si decoratiuni de primavara Floraria Decorfleur Mures - flori si decoratiuni de primavara

Flori

Buchete

Flori şi plante,  aranjamente

Aranjamente

Flori şi plante,  aranjamente

Aranjamente din plante

Flori şi plante,  aranjamente

Plante uscate

Flori şi plante,  aranjamente


Buchete de flori realizate din flori proaspete din Olanda cu accesorii interesante de sezon cu forme mai neconventionale si interesante ce putem sa oferim zilnic clientilor nostrii. Realizam buchete pentru orice ocazie: zii de nastere, semn de multiumire, o atentie pentru o persoana draga.

Aranjamentele florale compuse in vaze, boluri sau in cosuri, sunt un decor ideal pentru orce eveniment.
Florile sunt aranjate in burete ce asigura cantitatea de apa potrivita timp de mai multe zile ( se poate turna apa pe burette pt. a prelungii viata florilor) astfel ne da posibilitate de a crea compozitii florale artistice de lunga durata.

Aranjamentele cu plante sunt recomandate pentru birouri, cabinet, receptii. Plante mai mici, atent selectionate care nu necesita o ingrijire speciala, sunt plantate in vase frumoase si decorative, decorate de sezon, ce ne da impresia ca am pus o gradina miniaturizata pe masa de lucru. Readuce natura pe mesele pline de lucrui oficiale de birou.
Aranjamentele din plante uscate pentru mese, perete, usi, vaza, buchete , sunt decoruri ideale in locuri unde nu este suficienta lumina sau nu este posibilitate de a intretine. Sunt decoruri ideale pentru holuri, birouri, hotele, locaruri, case de vacante, ect. Sunt flori sau plante care au fost uscate, preparate, tratate, vopsite ca sa pastreze cat de mult originalitatea. Plantele uscate ne da posibilitate sa cream adevarate opere de arta.

Decorfleur - Buchete, aranjamente din plante
Decorfleur - Buchete, aranjamente din plante