Facebook
Floraria Decorfleur Mures - flori si decoratiuni de primavara Floraria Decorfleur Mures - flori si decoratiuni de primavara

Evenimente

Nunti

Evenimente,  botez, nunta

Botezuri

Evenimente, botez, nunta

Simpozioane

Evenimente, nunti, botez, nunta

Evenimente speciale

Evenimente, nunti, botez, nunta


O nunta este odata in viata, sa fie ea mica sau mare, obisnuit sau ciudat, familiar sau official, noi va dam toate cunoasterea professionala in decorarea lui. Va ajutam la decorarea evenimentelor cu flori, va ajutam cu sfaturi si sugesti sa aveti o amintire de neuitat. Nunta este un lucru foarte serios in care multe detalii trebuie sa se potriveasca pentru un final reusit. Neaparat trebuie sa tineti cont ca fiecare persoana este diferita, de aceea si fiecare nunta trebuie sa fie speciala.

Sfaturile noastre se bazaza pe multa munca si cunoasterea demersurilor de nunta. Oferand increderea voastra, va garantam ca veti fiti multumiti de rezultat. Cand faceti planuri, idei de nunta primul lucru este sa alegeti o tematica, un stil, o culoare sau o flore care va reprezinta toata nunta. De exemplu, daca aveti nunta la Pestisorul de aur, acolo puteti sa faceti o nunta rustica cu flori de camp, sau in boluri de sticla de peste de aur. Daca nunta este la un conac sau restaurant de lux, acolo aveti nevoie de multe trandfiri si orhidee. Noi va vom ajuta in fiecare ocazie.
Alegerea buchetului de mireasa care neaparat trebuie sa potriveasca cu mireasa, rochia de mireasa , trebuie sa reprezinta pe ea ca o bijuterie.

Executam:
Flori in piept pt. mire, nasi, parinti; buchetele pentru nase; luminarile; aranjamentul pentru masina; decoratiuni pentru domnisoare de onoare; corsaje sau flori in par, coliere si cercei din flori, coronita in par.

Cel mai important loc a nunti este restaurantul , decorea cu flori marcheaza si ridica nivelul evenimentului, pe care invitatii vor aprecia.
Evenimente, nunti, botez
Evenimente, botez, nunta