Facebook
Floraria Decorfleur Mures - flori si decoratiuni de primavara Floraria Decorfleur Mures - flori si decoratiuni de primavara

Decoraţiuni

Classice

Decoraţiuni classice

Rustice

Decoraţiuni rustice

Modern

Decoraţiuni moderne

Vintage

Decoraţiuni vintage


Pornind de la cele trei directii, astazi majoritatea prefera sa-si decoreze caminul in varianta moderna, ce presupune cat mai putin mobilier dar cu un spatiu generos. In timp ce stilul clasic, traditional, da o nota de eleganta si parca te duce intr-o lume a amintirilor nostalgice. In cea de-a treia varianta, casa amenajata in stil rustic reuseste sa aduca natura cat mai aproape de noi.

Daca cautam ceva pentru a decora casa sau sa oferim cadou pentru cineva, trebuie sa stim in ce stil vrem accesoriul respectiv . Stilul vintage este reprezentat de culori pastelate, imprimeuri delicate si materiale cu texturi bogate (crosetate, brodate). Care ne amintesc de anii 1900-1930. Caracteristici: preponderenta albului, motive florale şi dungi, lemn autentic cu aspect retro sau uzat, materiale textile, broderii, candelabre, sfeşnice din fier forjat, motive florale cum ar fii trandafirul, bujorul sau levnitica, fotografii înrămate, casete de bijuterii, ceasuri vechi, etc.
Stilul de decor modern este caracterizat astazi prin linii simple, armonioase sau forme geometrice. Paleta coloristica vizeaza o gama larga de culori calde, beige-uri, lemnul wenge, contrast de alb si negru sau o serie intreaga de alte combinatii.

Stilul clasic, traditional - presupune decorarea spatiului intr-un mod ce exprima eleganta, grandoare.
Culorile sunt mult mai sobre, mai inchise cu accente de verde smarald, rosu burgundy sau albastru marin, cu detalii ce impresioneaza prin stralucire si bun gust, create special pentru astfel de spatii. Stilul rustic este preferat de regula pentru amenajarea caselor de vacanta, ne duce cu gandul la casa bunicilor. Lemnul este folosit cu generozitate, atat pentru mobilier, dar si pentru podele sau barne de sustinere si nu in ultimul rind ghivece, jardinière, rame foto, platouri si sfasnice. Materialele sunt simple si creaza alaturi de lemn, o atmosfera calda si confortabila.
Decorfleur - Florarie si decoratiuni
Decorfleur - Florarie si decoratiuni